Whatsapp irtibat Jump to content
Üyelerimizin Dikkatine
gönderildi

Aslolan yazmaktır... yazmak herşey..

Özgürce yazmak.. dilediğince.. gönlünce.. bir hikaye yazarsın mesela, kahramanı sen, öleni sen, mutlusu sen, ağlayanı sen... dilediğini mutlu eder, dilediğini ilah edersin kendince... yazmak öyle güzeldir ki..... herşey senin elindedir.. hiç bir kimse karışamaz hayallerine... ve hayallerini yazarsın gönlünce.. mutlu son nasılda yakışır bu hayale...

...gözler kalbin aynısıdır...

sözler dilin yalancısı...

..bir çitf göz nasıl olurda ayna olur ki.. nasıl kalbini gösterir insanın.. yoksa gözler gözde... bakan kişi mi çok şey biliyorda haberimiz yok... aslında pekte önemi yok önemli olan neydi... gözler kalbin aynısı... ben bir göze bakacaksam o göz beni öldürmeli... bakmak yüreğimi yakmalı...

..sözler dilin yalancısı... diyorum... da sözler neylesin.. yürek yalan olmuşsa eğer.. yalanı söyleyen dil midir.. yoksa yürek mi... işin içinden çıkmayınca ikisininde üzerine atıyorum ben.. olsada olmasada suçlu...

ne demiştim;

..gözler kalbin aynısı...

sözler dilin yalancısı..

aslolan yazmaktır...!

..nasılda yazarsın delice... hani söz gider yazı kalır ya... ondandır belkide...

Alişan Yılmaz

Öne Çıkan Yanıtlar

Gösterilecek yayın yok

Konuşmaya katılın

Şimdi yazabilir, daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.

Guest
Bu konuya cevap ver...