Whatsapp irtibat Jump to content
Üyelerimizin Dikkatine
gönderildi

Şey, bana biraz uyku borç verir misin? Ben uzun zaman önce unuttum da Sen gittikten sonra neydi adı? Uyku nasıldı anlatsana Geçenlerde biraz dalmışım birkaç saniye anımsıyorum, korkuyla uyandım, seni gördüm yine Sanırım ben bu gidişe alışamadım Çünkü yatağa girdiğimde düşler kurardım sana dair, sarılırdım sana sımsıkı Derdim ki bir gün kollarımda bebekler gibi uyuyacaksın Sabah uyandığımda yüzünü seyredip uzun uzun öpücüklere boğacaktım seni Kırıldı bu düşlerin hepsi Bir zamanlar gülümseyen yosun gözlerim kan kırmızısı bugünlerde Oysa ben sana kelimeler biriktirdim yüreğimde, söylemeden kâbus oldu güzel düşler Şey, bana biraz uyku borç verir misin? Düşlerim kırıldığından beri uyuyamıyorum da Bak ellerim titriyor, buruşmuş kâğıtlara yazıyorum artık ben düşlerimi Ne zaman gelecek Azrail, söyle ne zaman? Ben zaten ölüyüm ya da nefes almaksa yaşamak evet ben yaşıyorum, kan kırmızı gecede kan çanağına dönüşmüş gözlerimle yaşıyorum Biraz uyku ve eski ben, sanırım artık gelmeyecek Öyleyse ben eşkıyayım, yorgun bir eşkıya Yoo hayır hayır sanırım hiçbir dağ beni kabul etmez Hayata küsmüş bir eşkıya olmaz En azından ben bu sevdayla her gün ölüyorum Sanırım bu savaş çok uzun zaman önce bitti Biraz uyku tek isteğim bu, hepsi bu Ben özlemle öğrendim sevmeyi, dokunuşlardan uzak, gözlerden uzak Sana bunları yazdığımın farkında bile değilsin Hadi çık kâbuslarımdan da, artık ben de güzel düşlerle uyuyayım Hadi git, çık git de artık, ben de Neyse

Öne Çıkan Yanıtlar

Gösterilecek yayın yok

Konuşmaya katılın

Şimdi yazabilir, daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.

Guest
Bu konuya cevap ver...