Whatsapp irtibat Jump to content
Üyelerimizin Dikkatine
gönderildi

Şair ve yazar. 3 Aralık 1964, Kayseri doğumlu. İlköğrenimini Bilecik’te, liseyi Erzincan’da bitirdi. 1995 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. 1997-2008 arası özel bir araştırma şirketinin Kayseri temsilciliğini yürüttü.

Anadolu İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği Yönetim Kurulu’nda ve Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu’nda ikişer dönem görev yaptı. Kayseri Enstitüsü Derneğinin kurucu üyelerindendir. Evli ve iki çocuk annesidir.

Şiir ve denemeleri Akpınar, Bayatî, Berceste, Bizim Ece, Çemen, Dikili Ekin, Erciyes, Fidayda, Gonca, Güllük, Gün Doğumu Kültür-Sanat, Güncel Sanat, İdakörfez Fanzin, İklim, İslami Edebiyat, Kayseri Kültür Ocağı, Kültür Çağlayanı, Kümbet Altında, Mavi Sürgün, Okumaca, Ortanca, Sakızağacı, Şiir Vakti, Somuncu Baba, Sükût, Vezin, Yedi İklim ve Yeniden Diriliş dergilerinde yayımlandı. Katıldığı birçok şiir yarışmasında ödüller aldı.

2009 yılından itibaren Kayseri Hakimiyet gazetesinde “Duygu Yansımaları” isimli köşe yazılarına Kayseri Gündem Gazetesi’nde devam etti.

ESERLERİ:

Şiir: Naz Çiçeğim (2002), Bir Günde Dört Mevsim (2006), Süveyda (2009). 

Derleme: İncesu’dan Sesleniş (2006, Mehmet Sarı ile ortak çalışma), Üşüyorum - Şiir Güldestesi (2010 ), Göç Hikayeleri (2013).

Çocuk Kitapları: Anne Peygamber Nerede (2011), Anne Seccadem Nerede (2011).

Deneme: Sızı (2012), Eserlerden Esintiler (2015).

Araştırma: İstasyon Mahallesi Demiryolunda Zaman Yolculuğu (2014).

Roman: Siyah Elmas -Hz. Bilâl (2012, 2014) Aşkta Kaderim Sensin (2016).

Öne Çıkan Yanıtlar

Gösterilecek yayın yok

Konuşmaya katılın

Şimdi yazabilir, daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.

Guest
Bu konuya cevap ver...